canita

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Canita Svensson-Johnson - 15 februari 2011 22:40

Asså så bra låt!!! :D Skit vad hon sjunger bra!!!!!!:D


OMG!!! Skit vad hon sjunger bra!!!!!;O Shiieett! xD








Av Canita Svensson-Johnson - 15 februari 2011 22:29

Skit tråkig heather( Stavning) Jag vet. Men håller på att fixa en ny :)

Av Canita Svensson-Johnson - 15 februari 2011 22:11

Hejj..........:/


Ibland blir jag så deppig bara för jag inte fick chatta med en persson :(  Så konstigt. Men jag tror det är så när man gillar någon:/ Så trökigt har jag just nu.... Har varit med Amanda idag och vi hade ju sköj allt! xD Hade värsta klotter planket på mina ArmarxD Och Amanda hade hennes älskling på ryggen! Så jävla hett asså!

Det stog typ över 20 namn på mina armar! Men det fanns bara ett speciellt namn där <3 hehe<3 Imon ska jag kanske vara med Elin :) <3 Hoppas :) Amanda åker till Värmland snart :( DEPP! :( Ps. Amanda! Ha med dej mobilen och laddare!!!:D HahaxD Ska kolla på King kong strax! :D Älskade film! :) Fattar inte vf jag gillar den xD Haha xD Rätt så långt inlägg idag :) Lite för långt kanske :) Ps. Min socker kaka gick sönder :( Inte roligt :( Men kan baka en ny imon :) hehe e typ besatt av att baka!! xD Haha har till och med börjar äta Deserter med gaffel :) haha så fail e jag! xD Haha. Snart börjar skolan igen oxå :)/:( E glad fast ändå inte :/ Rästen av veckan så kommer man ju vara med Felicia! xD Iaf rätt så mkt!! :) Ps. Säg någon bra skräck film som jag och Felicia kan se :) En riktigt läskig en :P

Asså shieett vad jag saknar mina träningar med fotbollen :( Måste börja springa igen :) Men det är för halt :(( Buu.  Okej det blev ett rätt så långt inlägg xD Haha lite ovanligt :) Här kommer en as bra sångerska ! :)



Det var allt för idag :)


God natt:) Puss och Kram// Canita <3

Ovido - Quiz & Flashcards